OM OS

OM OS

Noble Lashes er et af de mest genkendelige mærker for kunstige øjenvipper i hele Europa. Vores produkter bruges af over 84 tusind stylister i Europa. En million kvinder i Europa "bærer" vores øjenvipper. Den tillid, som vores kunder har vist os, og deres positive meninger beviser, at vi er på vej i den rigtige retning. Hver eneste dag fokuserer vi på høj kvalitet af alle stylingprodukter, samt vores hjertelige relationer til kunder og samarbejdspartnere.

VIRKSOMHEDENS HISTORIE
Næsten enhver stor historie begynder med et tilfældigt skridt, dette vil ikke adskille sig fra det. Noble Lashes-mærket er i øjeblikket nummer 1 i øjenvippeforlængelseindustrien i Polen. Det lille skridt resulterede i stor succes og gjorde ejernes drømme – Paweł og Karol Wojciechowski til virkelighed. Lad os fortælle dig, hvordan det hele startede.
 
I 2010 bemærkede Wojciechowski-brødrene, der blev bedt om at importere flere produkter til øjenvippeforlængelsen, en efterspørgsel, som de virksomheder, der opererede på det tidspunkt, ikke kunne imødekomme. Det var begyndelsen på en smuk og lang vej til udviklingen af Noble Lashes. At teste de første partier, rekruttere instruktører og direkte salg til skønhedssaloner var i starten en kæmpe udfordring.
 
Eyelash extensions-industrien var, selv om den stadig var i sin vorden, en komplet nyhed for Paweł og Karol, som hidtil beskæftigede sig med økonomi, og som stadig trænede i ringen i deres fritid. Begyndelsen var langt fra nem. Vi har lagt alle vores opsparinger i det dannende selskab. Jeg kan huske, at min bror og jeg gik fra den ene salon til den anden og forsøgte at sælge vores øjenvipper. Vi bemærkede hurtigt, at det ikke hjalp, vi var ikke sælgere, og derfor besluttede vi os for at konkurrere med kvaliteten og innovativiteten af vores produkter, så salonerne søgte efter os, og ikke omvendt. Vi ønskede at blive banebrydende inden for øjenvippeforlængerbranchen. Og det virkede – siger Paweł Wojciechowski, administrerende direktør for Noble Lashes. Engagement og hårdt arbejde gav dem mulighed for at udvikle virksomheden yderligere.
 
Vores trænere
 
Holdet af Noble Lashes instruktører udvidede sig i takt med virksomhedens vækst. På nuværende tidspunkt er vi stolte af vores 41-personers team af exceptionelle stylister. Vores brandinstruktører er berømte for deres færdigheder, engagement, karisma og individuelle tilgang til deres elever. Det er ikke tilfældigt, at vores instruktører anses for at være branchens creme de la crème .
 
Uddannelse
Her hos Noble Lashes fokuserer vi på uddannelse og støtte af eleven på alle trin i læringen. Dette er en af grundene til, at datoerne for vores træning er planlagt i så god tid. Hver af vores instruktører oplærer eleven individuelt og vurderer deres færdigheder, baseret på fælles øvelser. Unikke træningsscripts giver vores instruktører mulighed for bedre at tilpasse sig elevens behov og besvare hvert af de spørgsmål, der generer dem.
Shopping Cart